Shfaqja popullore e tipit “Kamera e fshehtë”, ka tërhequr gjithmonë vëmendjen e shikuesve. Daily Comedy ka nxjerrë një nga variantet më të mira të këtij zhanri.

Konkretisht, një çift u kërkon kalimtarëve që t’i fotografojnë ndërsa ai luan me kitarë nën ballkon me një trëndafil në dorë. E ndërsa vajza shfaqet e drejt saj hidhet trendafili, ajo papritmas bie nga ballkoni.

Dhe ja si reagojnë kalimtarët: