Nesër e hënë dhe duhet të dini se duhet t’ia nisni mbarë, që dhe java t’iu shkojë mbarë.

Është shumë e vërtetë që organizimi i punëve dhe aktiviteteve gjatë 5 ditëve të punës, ju bën mirë që mos stresoheni në momentin më të keq.Pastroni nga e para çantën, hiq çfarë nuk të duhet dhe vendos gjërat që të nevojiten.

Mendo pak a shumë edhe çfarë do veshësh, koha është ftohur shumë. Planifiko takimet, duke i koordinuar me oraret e punës ose kurseve që po zhvilloni.

Llogarit sa para të duhen për këtë javë, që mos mbeteni keq deri në fundjavë.Lexoni një libër, por zgjidhni dhe ca filma të lezetshëm për ti parë.