Duket se studentët protestues nuk kanë arritur të marrin një vendim unanim për fatin e tubimit të tyre disaditor.

Teksa një masë e madhe e protestuesve kane refuzuar thirrjet e PD per te bllokuar zogun e zi dhe  ka vijuar qëndrimin para Ministrisë së Arsimit, një pjesë ka nisur me ne krye PD LSI, kane nisur marshimin drejt Zogut të Zi. Pamje këto që Partia Demokratike i transmeton LIVE në rrjetet sociale.

Bllokimi i rrugëve duket se ka qenë një skenar i parapërgatitur nga opozita, e cila edhe në rrethe të tjera ka nisur bllokimin e rrugëve me dhjetëra përkrahës të saj. (Këto pamje transmetohen nga deputeti Sali Berisha në Facebook). Nga ana tjetër, PD vijon përpkrahjen e bllokimit të nyjes lidhëse Tiranë-Durrës.