Taulant Xhaka postoi një foto në Instagram teksa shihej duke i propozuar të dashurës, Arbnorës. Mirëpo, në foton e publikuar nga Xhaka ka diçka që nuk shkon. Xhaka e ka kthyer unazën nga vetja ndërkohë që unaza duhet kthyer nga personi që merr propozimin dhe jo nga propozuesi.

Gjithashtu edhe këmbën, Xhaka e ka shtrirë shumë.(emocionet) Ndërsa me Arbnorën duket gjithçka në rregull. Gafat me siguri e bëjnë propozimin më interesant.