Postimeve ironike të ditëve të fundit nga ana e Revistës Class që zotërohet nga Alketa Vejsiu, vendosi t’i bashkohej edhe Rezart Veleshnja.

Në llogarinë e tij në Instagram, aktori i humorit ka postuar një foto të vjetër të Alketa Vejsiut, kur moderatorja ishte në fillimet të karrierës së saj. Mbi foto Veleshnja shkruan: “Unë them se Eminem do e kishte zili Alketën për 320 kilometra në orë të të folurit dhe do ishte krenar të bashkëpunonte me të.”

Qartazi, si fotoja ashtu dhe përshkrimi është një kunjë nga ana e tij, si për t’i dalë në mbrojtje koleges, Xhemi Shehut.

“Ta dish Alketa që unë të kam shumë xhan, të adhuroj. Madje urrej këdo që të shan ty.”- ironizon Veleshnja, por duhet thënë se kjo është “goditje” edhe më e ulet se përshkrimi në postimin dedikuar Xhemit nga ana e Revistës Class.

Ky postim i Veleshnjas s’ka asgjë më shumë se sa një zhargon “lagjeje” dhe më e keqja është se jemi aty ku ishim. Nga bullizmi në bullizëm. Siç u tha edhe në këtë artikull, NEVOJA që artistët (dhe kushdo tjetër që ndiqet nga një audiencë e caktuar) të ndërgjegjësohen dhe të mendohen disa herë para çdo mesazhi që i japin publikut, është URGJENTE!

Ndoshta, Rezi e kuptoi në kohë këtë dhe vendos ta fshijë. Të paktën kështu thotë.