Një nënë e re e par.alizuar, duket se nuk lodhet shumë në punët e shtëpisë, pasi vajza e saj vetëm 2 vjeç, e ndihmon për të larë rrobat, të lërë gotën mbi tavolinë, t’i afrojë telekomandën e televizorit, etj.

Kaylees – e cila në muajin prill bëhet dy vjeçe – i pëlqen për të ndihmuar nënën e saj, Rachelle Chapman, të ndajë rrobat dhe t’i fusë ato në makinën larëse. Dhe videoja ku shihet vogëlushja, duke ndihmuar nënën e saj në karrocë për të larë rrobat bashkë, është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale, duke u pëlqyer shumë, gjithashtu.

Chapan, 31 vjeçe, ishte para.lizuar nga gjoksi poshtë pas një aks.identi të fr.ikshëm në një pishinë, gjatë një mbrëmje në Bachelori.
Ajo dhe burri i saj Chris, 34, janë të lumtur që kanë Kayleen, duke falënderuar një shoqeje që shërbeu si surrogate për çiftin.

I just taught my 13-month-old to do laundry. No big deal :-)This video is being represented by TheLADBible Group. For licensing/usage requests please email licensing@theladbiblegroup.com”

Gepostet von Rachelle Chapman am Donnerstag, 9. Juni 2016