Kryeministri Rama ka marre lajmim e mire per Shqiperine nga KE. Ai ka folur me presidenten e zgjedhur të Komisionit Evropian Ursula von der Leyen, e cila i ka konfirmuar 15 mln euro ndihme per termetin.

Lajmin e ben te ditur vete Leyen, e cila thekson se më tej, BE do të organizojë një konferencë të donatorëve për të ndihmuar # Shqipërinë në rindërtim.

Statusi i saj ne twitter:

Sapo fola me kryeministrin @ediramaal dhe e informova atë se @EU_Commission premton 15 milion Euro për mbështetje të menjëhershme për popullin shqiptar. Më tej, BE do të organizojë një konferencë të donatorëve për të ndihmuar # Shqipërinë në rindërtimin.