Ka nisur ditën e sotme zyrtarisht Programi Kombëtar i Praktikave të Punës. Ky program është një mundësi e re për të gjithë të rinjtë dhe shrihet në të gjitha rrethet e vendit. Kryeministri Rama ka ftuar personat nga 21 -26 vjeç të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor” t’i hedhin një sy programit dhe të aplikojnë.

Praktika pune për studentët dhe jo vetëm? Hidhini një sy?