Dashi – Dashi është i fortë dhe trim, është një udhëheqës i natyrshëm, karizmatik dhe magjepsës. Pikërisht për këto arsye puna e përsosur për këtë shenjë është oficer i forcave të armatosura. Ai do të jetë në gjendje të përcjellë entuziazëm te të gjithë.

Demi – Demi është konkret, metodik dhe kokëfortë. Ambienti i përsosur i punës për të? Banka. Do të jetë shumë i saktë në çdo hollësi të kontabilitetit dhe për më tepër stabiliteti i arritur me një profesion të tillë do t’i lejojë atij të kryejë të gjitha projektet e tij.

Binjakët – Binjakët janë optimistë, plot energji dhe krijues. Ata gjithmonë kërkojnë stimuj të rinj dhe dashurojnë udhëtimet. Pikërisht për këto arsye punët e tyre ideale janë hostess ose guidë turistike. Në këtë mënyrë ata do të kenë mundësi të takojnë njerëz të rinj dhe të përjetojnë emocione çdo ditë.

Gaforrja – Gaforrja është e ndjeshme, mbrojtëse dhe e dashur. Këto cilësi do ta lejojnë atë të ketë një karrierë të shkëlqyer si psikologe. Mirësia e saj do ta lejojë të ndihmojë të gjithë ata që kanë nevojë për këshillën e saj të vlefshme.

Luani – Luani është i guximshëm dhe i fortë, nuk ka frikë nga asgjë dhe në çdo sfidë ai gjithmonë dëshiron të dalë fitues. Profesioni i tij ideal është menaxheri apo politikani. Mbulimi i pozicioneve të rëndësishme dhe përgjegjësia e madhe është pikërisht ajo që bën për të.

Virgjëresha – Virgjëresha është e saktë, e vëmendshme ndaj detajeve dhe jashtëzakonisht grindavece. Puna që bën për ju është mjeku, do të jeni shumë të përpiktë dhe nuk do të keni frikë të qëndroni edhe pak orë në vendin e punës për të përfunduar punën tuaj.

Peshorja – Peshoret dashurojnë drejtësinë dhe diplomacinë. Kjo shenjë e zodiakut dallohet për aftësitë e mëdha të komunikimit dhe në fakt profesioni i përsosur për ta është avokati. Me hijeshinë e tyre, ata do të jenë në gjendje të bindin këdo me versionin e tyre të tregimit.

Akrepi – Akrepi është intuitiv, inteligjent dhe interesant. Si shkrimtar do të ishte i përsosur. Karakteri i tij e lejon që ai të jetë magnetik dhe të mos i lërë ata që janë përreth tij indiferentë, pikërisht për këtë arsye ai duhet të fillojë të shkruajë të gjitha tregimet që tregon.

Shigjetari – Shigjetari është simpatizues, i këndshëm dhe pozitiv. Me simpatinë e tij do të jetë në gjendje të trullosë gjithë. Prandaj, një e ardhme në marrëdhëniet me publikun do të ishte e përkryer për të, sepse ai gjithnjë arrin të komunikojë energjinë e tij të pamasë.

Bricjapi – Është një shenjë e rreptë, e përgjegjshme dhe racionale, e cila nuk është e humbur në përgjumje të padobishme. Mund të jetë një kontabilist i përsosur. Ai kurrë nuk do të shpërqendrohet dhe të gjitha llogaritë e tij gjithmonë do të jenë të pagabueshme.

Ujori – Ujori ka një inteligjencë aq kreative saqë shpesh bëhet një vizionar. Puna ideale për të duhet t’i japë frymë të lirë krijimtarisë së tij. Artist, muzikant ose projektues, këto janë të gjitha profesionet që bëjnë për natyrën e tij të pavarur dhe idealiste.

Peshqit – Peshqit janë të shoqërueshëm dhe të ndjeshëm. Ata duan të dëgjojnë të tjerët dhe kjo është arsyeja pse një punë në fushën sociale është pikërisht ajo që bën për ta. Ata jetojnë me emocione dhe ndjenja dhe gjithmonë do të jenë në gjendje të japin këshilla të drejta.