Kryeministri Edi Rama e ka nisur këtë mëngjes duke shpërndarë fjalët e librit të shenjtë të myslimanëve, Kuranit.

Rama në profilin e tij në rrjetin social Facebook shkruan: Çdo kohë është e humbur përveç kohës kur mbjell mirësi, ti shërbesh Popullit tënd është mirësia më e madhe. Postimi mori shumë komente dhe pëlqime.