Në kuadër të muajit të Ramazanit, kryeministri Edi Rama ka organizuar Natën e Kadrit.

Rama ka ftuar përfaqësues të besimit myslimanë dhe të gjithë kabinetin qeveritarë të jenë të pranishëm në darkën e shtruar në Kryeministri.

Ajo çfarë vihet re është se kryeministrin e shoqëron bashkëshortja e tij, Linda, e cila i qendron në krah.