Kryeministri Edi Rama e ka ftuar sërish në tryezë kreun e PD-së Lulzim Basha, teksa shtoi se propozimi i tij me 3 pika për situatën e gjendjes së jashtëzakonshme, të mos mbeten thjesht deklaratë në TV.

“Basha dhe forca e tij politike, propozimet mos t’i bënin si propozime të Reformën Zgjedhore, por të vijnë në tavolinë dhe t’i diskutojmë gjërat me njerëzillëk dhe të shërbejë si garë mes socialisteve dhe demokratëve, por një garë me kohën, që të mos humbin mundësinë që të rikthehemi sic kemi qenë më parë, por nuk bëhet me deklarata në TV”, tha Rama.