Edhe një herë Noizy tregon anën e tij humane. Këtë herë këngëtari iu bën thirrje të gjithë njerëzve  të ndihmojnë 6 princeshat e vogla kuksiane të cilat kanë nevojë për strehim dhe shkollim pasi janë jetime.

 “6 princesha të vogla nga Kukësi kërkojnë strehim/shkollë… Where’s my Kuksi Dons Hajde bashkohemi bashkë sërisht. Goli i parë është të arrijmë 40.000€ për 1 shtëpi në Tiranë 2+1.. info ne Video.. Tel number & Email  unë e di që kuksianët e Londrës do të bëjnë mbi 40.000€ për këto zemrat e vogla”, ka shkruar Noizy.