Këngëtarja Rona Nishliu dhe bashkëshorti i saj, Flori, janë bërë prindër për herë të parë, më 19 korrik, por vetëm sot kanë postuar foton e parë. Çifti ka zgjedhur emrin Noa për vogëlushen.

“Ndjenja më përmbushëse dhe më kuptimplotë deri më sot! Më 19.07.2019, në duart tona erdhi Noa. Gjithë këto ditë nuk po gjej fjalët e duhura që të shpreh gëzimin tim për bekimin më të rëndësishëm në jetë” – shkruan Rona në Instagram krah fotos së postuar.