Mark Frroku dhe Rudina Dembacaj duket se po kalojne nje periudhe shume te bukur te dashurise pasi e bene zyrtare lidhjen. Ata kanë pozuar në Milano krah njëri-tjetrit. Çifti po shijon momente të bukura, ndërsa vetë Rudina, që ndan me miqtë këtë fragment, ka zgjedhur të flasë vetëm përmes fotos dhe disa zemrave.

Ndërkohë, pas pozës së shfaqur në Instagram, ish bashkëshorti Aleksander Varfaj ka publikuar një story ku shfaqet një pis.toletë, disa pl.umba dhe një thi.kë. Kujtojmë se Rudina dhe Aleksi ishin ndër çiftet më simpatike në rrjetet sociale, duke na prezantuar copëza të së përditshmes tyre. Ata u ndanë pak kohë më parë, përmes një zhurme të madhe mediatike.