Senati amerikan ka miratuar para pak minutash Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

Sipas rezultateve të publikuara para pak minutash, 84 senatorë kanë votua “për”, vetëm dy senatorë, respektivisht, një nga Juta dhe një nga Kentucky votuan kundër, ndërsa 14 senatorë nuk votuan.