Dy gazetarë amerikanë kanë vdekur gjatë gjatë raportimit të stuhisë që ka kapluar Karolinën e Veriut në SHBA-ve.

Stacioni WYFF i lidhur me NBC në Greenville të karolinës së Jugut po mban zi për humbjen e dy gazetarëvre.

Mike McCormick dhe Aaron Smeltzer kanë vdekur teksa kishin shkauar në raportim duke mbuluar kushtet e rrezikshme të motit në Polk Country, Karolina e Veriut, kur një pemë ra mbi furgonin e tyre, dhe fatkeqësisht i’u mori jetën.j.j