DASHI: Të lindurit në datat 21 mars-20 prill janë jo vetëm më krenarët e horoskopit, por radhiten gjithashtu edhe në radhën e shenjave më xheloze dhe posesive që mund të takoni ndonjëherë. Ata shquhen për temperamentin e tyre të vështirë dhe aspak konvencional, dhe kur gjërat në çift nuk shkojnë mirë gjëja e parë që bën është të shpërthejnë në kriza të pakontrolluara xhelozie. A kanë gjithmonë të drejtë? Këtë nuk dimë t’ua themi, por bëni mirë të keni kujdes.

GAFORRJA: Ata që lindin në këtë shenjë të zodiakut janë përgjithësisht shumë xhelozë, me ndryshimin e vetëm që zakonisht e fshehin lehtë. Nga ana tjetër ata janë gjithashtu viktima të zilisë dhe gjithashtu kanë tendencë ta mbajnë atë të fshehur.

LUANI: Ndoshta kjo është shenja më e adhurueshme dhe pasionante e horoskopit, kështu që ata nuk mund të mos e kapin në kohë kur gjërat nuk po shkojnë mirë, por ajo që ndez xhelozinë e tij është kur partneri i kushton vëmendje dikujt tjetër, ose një çështjeje të caktuar duke ju lënë pas dore. Njerëzit e kësaj shenje dëshirojnë vëmendjen e të gjithëve përreth tyre, dhe nëse nuk e marrin atë, sulmojnë me anë të skenave të sëmura të xhelozisë.

AKREPI: Pa dyshim, personat që i përkasin kësaj shenje janë njerëzit më xhelozë të zodiakut. Ata priren të mos i besojnë askujt, ndaj nuk është aspak të përfundojnë duke ju bërë akuza të rreme të krijuara nga xhelozia e pastër. Fatkeqësisht, ata nuk i fshehin shumë mirë ndjenjat e zemërimit të tyre, duke rrezatuar xhelozi edhe nëse dikush është pranë partnerit të tyre.