Njerëzit impulsivë kapen pas gjërave pa menduar më parë. Analiza e kujdesshme nuk është qëllimi i tyre, pasi ato kurrë nuk llogaritin pasojat. Le të shohim se çfarë thotë astrologjia për këtë, dhe cilat shenja të zodiakut janë impulsive.

Dashi: A ka ndonjë shenjë më impulsive se Dashi? Përgjigja është jo. Të lindurit në këtë shenjë janë plot adrenalinë. U pëlqen të ndërmarrin rreziqe gjatë gjithë kohës sepse kjo gjë i bën vërtetë të ndjehen vërtet të gjallë. Nuk mendohen kurrë dy herë për të bërë atë që duan, ndaj s’është aspak habi të konsiderohet si shenja më spontane që mund të ekzistojë. Nuk njohin kufij, thonë gjithçka që kanë në mendje pavarësisht nga rrethanat.

Binjakët: Të lindurit në shenjën e Binjakëve shquhen për karakterin e tyre të dyjëzuar. Ndonjëherë ata sillen me kujdes dhe me moderim, por në disa raste ata janë absolutisht të pasigurt dhe emocionues. Ata e kanë të vështirë të përqendrohen në një gjë, kështu që priren të veprojnë impulsivisht. Pavarësisht se cili do të jetë rezultati i vendimit të tyre, binjakët mund ta shndërrojnë atë në një histori elegant që do të tregohet në festa apo ngjarje shoqërore.

Peshorja. peshorja bën shumë gjëra në jetën tuaj në mënyrë impulsive. Kur Peshorja dëshiron diçka, duhet ta marrë me çdo kusht. Dhe Peshorja pëlqen të dhurojë të afërmve, pavarësisht nga kufijtë e tyre financiarë.

Shigjetari, kjo shenjë nuk i pëlqen të jetë “e lidhur”, kështu që do të reagojë impulsivisht dhe, ka shumë të ngjarë, të fillojë të plas. Shigjetarët janë të padurueshëm sepse veprojnë shpejt, pothuajse pa menduar, edhe nëse e dinë se kjo mund të ketë pasoja negative, por zakonisht nuk ju u interesojnë.

Ujori: Acquarius janë jashtëzakonisht të pavarur dhe nuk më pëlqen të ndjekin turmën. Kjo shenjë mund të jetë e padurueshme në veprimet e saj dhe, për këtë arsye, priret të kryejë veprime të papritura dhe tepër të nxituara. Një ujor tipik përpiqet të kapërcejë të gjitha problemet, por jo gjithmonë ka një zgjidhje racionale.

Peshqit, peshqit shpeshherë nuk dinë të vlerësojnë të mirat dhe të këqijat, dhe për këtë arsye bëjnë një zgjedhje të menjëhershme, duke mos e analizuar atë në një mënyrë të veçantë. Sidoqoftë, mos mendoni se është kaq e paarsyeshme. Peshqit impulsivë kapen pas gjërave pa menduar më parë. Analiza e kujdesshme nuk është qëllimi i tyre, pasi ato kurrë nuk llogaritin pasojat.