Familja korçare Prifti nuk i ka dhënë skenës muzikore shqiptare 2 artistë me emër si Endri dhe Stefi, por edhe vajzën e Stefit, Maria.E kemi parë në formate të ndryshme si X Factor apo Këngët e Shekullit, ama pas humbjes së të ëmës, Maria kishte bërë një pauzë nga ekrani.

Jonida Shehu arriti ta kthejë Marian për herë të parë pas kaq shumë kohësh në ekran ne spektaklin Soiree, si një nga të ftuarat e mbrëmjes së sotme korçare. Në pjesën e tretë të emisionit, Maria përformoi një arie, e cila arriti të ëprlotë dhe të prekë të gjithë të ftuarit, si Zamira Kita, Enada At Nikolla, Gena, Alban Prodani etj. /Javanews /Fotot: Armando Meta