Mes tre të arr estuarëve, gjatë një aksioni blic të policisë, në qytetin e Shkodrës është edhe këngëtari Zamir Jakupi.

Jakupi në bashkëpunim me persona të tjerë kanë shitur dhe shpërndarë lën dë nar kotike kok ainë, dhe kanë vënë në dispozicion ambientet e lokalit për përdorimin e dr ogave dhe ushtrimin e pros titucionit.

Ai ishtë këngëtar në këtë kokal, por mesa duket aktiviteti i jashtëligjshëm dhe përfitimet prej tij, e kanë joshur dhe ka rënë pre e kësaj vepre penale./newsbo mb