Me çfarë shohim ditët e sotme vërdallë nga njerëzit që na bie të takohemi apo të ndajmë të njëjtin ambient do ta kuptoni se edukata dhe mirësjellja kanë kaluar në plan të dytë. Fatkeqësisht sot prevalon interesi kundrejt tjetrit… Këtë ka vënë në dukje edhe moderatorja Aulona Musta, e cila njihet për frekuentimin e rregullt të palestrës. Por me sa duket është pikërisht ky ambient që ka mërzitur Mustën, e cila është shprehur pa doreza në një video në Instagram. Në videon mbi të cilën shkruan ‘Çfarë m*t brezi po rritet?!’Aulona shprehe:

Dhe që po thoni ju, unë jam një njeri shumë paqësor, por nëse ka njerëz që dua të rrah sidomos vajzat, më besoni që jam kundra dhunës dhe nuk jam rrahur kurrë me njeri, janë ato vajzat e vogla që tí futesh në palestër dhe i përshëndet, të shohin në sy nuk të flasin. Si mundet? Si mundet, dhe në përgjithësi janë brezi i ri, janë ato vajzat e vogla. Më falni po si ju kanë edukuar prindërit, thoni mirëdita njerëzve, nëse nuk jua thoni ju të parat, të paktën kur jua thonë, kthejani.”