Studentët, gjimnazistët dhe qytetarë kanë vijuar protestën para kryeministrisë dhe kërkojnë plotësimin e kërkesave të depozituara te kryeministri Edi Rama. Ndërkohë, rrjetet socilale kanë ironizuar politikën që përpiqet të fitojë kredite përmes saj. Më poshtë po përcjellim disa nga memet më pikante që kanë qarkulluar në rrjet.