Kryeministri Edi Rama së bashku me ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, ndodhet në Bratislavë ku po zhvillohet dita e dytë e takimit të Ministrave të Jashtëm të OSBE-së dhe Shqipëria do të marrë zyrtarisht drejtimin e Presidencës së OSBE-së për një vit. Kryeministri Edi Rama e cilëson këtë si një mundësi të jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërinë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE.

”Bratislavë, Sllovaki – Pak përpara fjalës së marrjes së kryesisē sē OSBE për vitin 2020 ??

Nder dhe pērgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE?

#ShqipërianëKrye??”, shkruan Rama.