Këto foto të rralla paraqesin Shqipërinë e viteve 1940, 4 vite para se të instalohej diktatura.

Në kartolinat shfaqet njerëzit në përditshmërinë e tyre si dhe qendrat e disa qyteteve.

Hidhini një sy galerisë së mëposhtme virtuale dhe “njihuni” me Shqipërinë e atyre viteve.