Çdo 10 vjet, “Social Security Administration” zbulon emrat më të populluar të dekadës, dhe në këtë rast dekadës së viteve 2000. Disa prej emrave të dy dekadave të fundit vazhdojnë të jenë në trend edhe tani.

Mund të bëheni nostalgjikë ndërsa bëni scroll për të parë cilët emra kanë qenë në listën e viteve të fundit. Është emri i fëmijës suaj në këtë listë? Apo ai që planifikoni t’i vini fëmijës që do të lindë këtë vit?

25 emrat më popullorë të djemve

Liam

Noah

William

James

Oliver

Benjamin

Elijah

Lucas

Mason

Logan

Alexander

Ethan

Jacob

Michael

Daniel

Henry

Jackson

Sebastian

Aiden

Matthew

Samuel

David

Joseph

Carter

Owen

Wyatt

John

Jack

Luke

Jayden

Dylan

Grayson

Levi

Isaac

Gabriel

Julian

Mateo

Anthony

Jaxon

Lincoln

Joshua

Christopher

Andrew

Theodore

Caleb

Ryan

Asher

Nathan

Thomas

Leo

25 emrat më të populluar të vajzave

Emma

Olivia

Ava

Isabella

Sophia

Charlotte

Mia

Amelia

Harper

Evelyn

Abigail

Emily

Elizabeth

Mila

Ella

Avery

Sofia

Camila

Aria

Scarlett

Victoria

Madison

Luna

Grace

Chloe

Penelope

Layla

Riley

Zoey

Nora

Lily

Eleanor

Hannah

Lillian

Addison

Aubrey

Ellie

Stella

Natalie

Zoe

Leah

Hazel

Violet

Aurora

Savannah

Audrey

Brooklyn

Bella

Claire

Skylar