Ditën e sotme Arditi ka hapur “arkivat” dhe në fotot e shumë viteve më parë ka gjetur një me Pirro Çakon.

Ai ka treguar se fotografia është realizuar si sot 27 vite më parë dhe me siguri duhet t’i ketë sjellë në mendje shumë kujtime.

Në imazhin e publikuar Pirro dhe Arditi shihen duke pirë kafe dhe ndjekësit e Gjebreas shprehen se tek ta nuk ka shumë ndryshime.

Vetëm diçka që ju ka rënë të gjithëve në sy është fakti se Arditi ka shumë më pak flokë se më parë dhe se Pirro nuk ka ndryshuar pothuajse fare.