Ju mund të lini përshtypjet e para brenda pesë sekondave.Çfarë thua, çfarë bënë, të gjitha këto do t’i vërej një vajzë në takimin e parë, andaj këtu janë disa qështje të cilat duhet t’i keni parasysh.Kujdesuni për veten, mos pritoni të bëni stërvitje që të jeni më në formë, apo edhe të bëni një prerje të mirë të flokve, sepse pavarësisht këshillave të ndryshme prap pamja e parë mund të lërë përshtypje të ndryshme.Jini atraktiv.

Mos e harroni vetbesimin tuaj dhe jini vetvetja.Bëhuni i mistershëm, mos i tregoni asaj çdo gjë për veten tuaj që na takimin e parë.Mos harroni të buzëqeshni.Po ashtu mos i ikni kontaktit me sy.