Bookmakersat britanik kanë nxjerrë parashikimet e tyre për ndeshjet e Botërorit ‘Rusi 2008’ që luhen sot.

Sipas tyre në ndeshjen Kosta Rika-Serbi shënohen tri gola.

Brazili fiton dhe shënohen tri gola.

Gjermania fiton dhe shënojnë të dy klubet.