Bookmakersat britanik kanë publikuar parashikimiet e tyre për ndeshjet e darkës.

Ata kanë publikuar rezultat në ‘kokë’ për këto takime.

Danimarka sipas tyre fiton me rezultatin 3-1.

Dhe Kroacia barazon 2-2 me Nigerinë.