Pritjes i ka ardhur fundi pasi sot në orën 17:00 luhet ndeshja hapëse e Kampionatit Botëror ndërmjet Rusisë dhe Arabisë Saudite.

Bazuar në statistikat e dy përballjeve ju japim një parashikim surprizë pasi Arabia Saudite sot mund të bëjë surprizën.

Russia vs Saudi Arabia 2 RF [8.80]