Skënder Bruçaj është tërhequr nga gara për kreun e Komunitetit Mysliman Shqiptar (KMSH). Tashmë, kandidatët janë Ylli Gurra, Islam Hoxha, kryetar i Këshillit të Përgjithshëm të KMSH; Bujar Spahiu, nënkryetar i KMSH-së dhe Gramos Blliku, myfti i Lushnjes.