Artisti kolumbian është një piktor trupi, fotograf dhe mësues që punon me modelet vendase për veprat e tij të veçanta.

Një artist kolumbian ka vendosur që në prag të Botërorit “Rusi 2018” të vizatojë modelet me ngjyrat e flamurit të secilës përfaqësuese pjesëmarrëse në këtë kompeticion.

Giovanni Zitro ka krijuar versionin e tij të uniformave të secilit ekip, një version shumë i “nxehtë” që të heq mendjen në fakt fare nga futbolli.

Artisti kolumbian është një piktor trupi, fotograf dhe mësues që punon me modelet vendase për veprat e tij të veçanta./e.e