Sa herë që Soni Malaj ngjitet në skenë di shumë mirë se si ta bëj publikun për vete.

Ajo është gjithmonë energjike dhe di si të përcjellë emocionet pozitive tek të gjithë.

Gjithmonë nxjerr më të mirën nga vetja jo vetëm nga ana e potencialit vokal por edhe me performancat e saj të jashtëzakonshme.

Dhe dita e djeshme ishte e veçantë për këngëtaren pasi ajo festoi ditëlindjen.

Urimet kanë qënë të shumta për Sonin nga miqtë dhe atë afërm të saj.

Por e dini sa vjeç mbushi këngëtarja ?

Soni Malaj ka lindur më 23 tetor 1981 dhe sot ajo mbushi plot 38 vjeç.

Deri në moshën 9 vjeçare ajo e kaloi në Tropojë në vendlindjen e saj, por pas ndryshimit të sistemit në Shqiperi, familja e saj u zhvendos në Tiranë.

Soni zbuloi pasionin e saj për muzikën që në vogëli, duke u berë kështu pjesë e festivaleve për fëmijë në Tropojë, duke u vlerësuar dhe me çmime të para dhe të dyta.

Në moshën 14 vjecare, Soni bën një audicion pranë 1 studioje muzikore me qëllimin për t’u bërë këngëtare.

Tani Soni është është një ndër këngëtaret më të pëlqyera dhe numëron me qindra hite