Liverpooli është në kërkim të një portieri të ri.

Skuadra angleze është e zhgënjyer me Loris Kariusin dhe Simone Mignolet, andaj po kërkon një zëvendësues për ta.

Liverpooli është duke tentuar që ta transferoj portierin shqiptar që luan te Lazio, Thomas Strakoshan.

Skuadra angleze është e gatshme që të ofroj 30 milionë euro për transferimin e portierit shqiptar.