Kryeministri Edi Rama nga njësia 4 në një takim me qytetarët ka folur për takimin e sotëm Rama-Meta.

“Sot kanë përgjigjen e saktë edhe nga Kolegji Zgjedhor. Meta ka marrë drejtimin e opozitës, Këta u çmendën por u çmendën të gjithë njëherë. Dështon Luli dhe ndërhyn Iliri”, shprehet Rama.