Pas plotesimit te kerkesave dhe kthimit të studenteve normalisht ne auditore, opozita po tenton te disnformoje duke shperndare neper universitete njoftime te rreme dhe duke krijuar fake news ne media. Per kete ka reaguar edhe Kryeministri Rama i cili me ane te nje postimi ne rrjetet sociale ka bere te ditur edhe nje here vertetesine e VKM-në lidhje me tarifat duke publikuar edhe linkun ku mund te informoheni.

“Mjafton nje klik dhe dy sy per te pare ka shkruar Rama:

Gjithashtu Kryeministri ka shtuar se nuk janë të pakta ankesat për “pengmarrësit” që nuk lene shumicen te beje mesim. “Kjo është e papranueshme e mund ta shtyjë mësimin në verë”- ka shtuar Rama.

“3/ Dhe e fundit për sa më ra më shumë në sy në atë dialog të pazakonshëm me lloj-lloj profilesh e pa asnjë lloj dorashke, siç më pëlqen mua?,ishin ankesat e pafundme për pengmarrësit që nuk lënë shumicën të bëjë mësim?Kjo është e papranueshme e mund ta shtyjë mësimin në verë☹”