Marina dhe Luana janë padyshim motrat më bukuroshe të ekranit dhe ndër më të komentuara në media. Të dyja shfaqen gjithnjë në super formë e të kuruar në ekran, por sot do i shihni ndryshe.

Luana e Marina kanë vendosur t’i rikthehen palestrës dhe nga aty Luana ka postuar një video ku të dyja shfaqen të veshura sportive, të djersitura e paksa të lodhura nga ushtrimet. Gjatë ushtrimeve nuk kanë munguar gallatat dhe dy motrat shfaqen duke qeshur e duke bërë humor me njëra-tjetrën me filtrat e përdorura në fytyrë. Kujtojmë që Marina e Luana së shpejti do rikthehen në ekran.