Ajo është një ‘veprat’ kryesore të Diorit.

Dhe Bella Hadid u sigurua se të gjithë sytë do të ishin në të, derisa udhëhoqi shfaqjen e Backstage në Londër të martën.

Supermodelja 21 vjeqare u shfaq me në veshje sa për të ekspozuar pasuritë e saj të përsosura.