Cila nga këto kafshë do të donit të ishit? Zgjidhni një kafshë, lëvizni poshtë dhe zbuloni identitetin tuaj të vërtetë. Nëse keni zgjedhur…

Ariun: Forca mbrojtëse

Ju jeni si mbrojtës si një arushë nëna mron të vegjlit e saj, ju keni forcë të pabesueshme dhe kurrë nuk hiqni dorë. Fjalët kyçe: -Kurajo -Amësia -Sekretet hënore -Kreativiteti -Fuqia -Kufijtë -Shërim.

Flutura: Fuqia për të ndryshuar Fluturat janë padyshim zotë të transformimit, sepse ato kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të ndryshuar ADN-në e tyre. Shumë njerëz i konsiderojnë ata të dërguar të zotit dhe mendojnë se janë të bashkuar me shpirtrat.

Fjalët kyçe: -Bota -Dritë -Puna shpirtërore -Shprehje -Ndryshime të mëdha-Kreativiteti  -Transformim.

Macja: Fuqia e magjisë së pastër

Një magjistare pa një mace, nuk është një magjistare. Në fakt, këto kafshë konsiderohen asistentë të pandryshueshëm për magjistarët dhe shtrigat, duke u siguruar atyre një përshtatje më të mirë me sferat më të larta. Ata që dëshirojnë të bëhen mace ndoshta po mendojnë të fitojnë pavarësinë dhe duan të kuptojnë më shumë për misteret magjike. Fjalët kyçe: -Vetëmjaftueshmëria -Menaxhimi i brendshëm -Sekretet hënore -Magji -Pavarësia -Intuitë.

Miu: Fuqia e bekimeve Miu është një kafshë interesante, por shumë njerëz kanë frikë prej tij. Kafsha e parë që i përgjigjet thirrjes së Budës është miu. Perënditë dhe heronjtë mitikë e konsideronin këtë kafshë të shenjtë. Nëse dëshironi të bëheni një mi kjo është sepse doni të kaloni në vëzhgim.

Fjalët kyçe: -Mirënjohje -Bekim -Ekzaminim -Bollëk -Ndërhyrje hyjnore -Rivaliteti -Konsideratë-Mungesa e ndershmërisë  -Gjykimi.

Sorra: Fuqia e mençurisë

Ata janë zogj inteligjentë. Ata zakonisht shoqërohen me botën e të vdekurve, gjë që është e kuptueshme, sepse ata ishin mysafirë të shpeshtë në fushat e betejës ku kërkonin ushqim falas. Ndoshta, nëse ke dëshirën të bëhesh një sorrë, po kërkon lirinë dhe dëshiron të heqësh qafe frikën tënde. Fjalët kyçe: -Mendje -Paralajmërim -Korrigjimi i padrejtësisë -Bilanci -Demonstrim -Profeci.

Kali: Fuqia e pasionit

Një nga format më të zakonshme të kafshëve të arketipit. Dashuria e njerëzve për kuajt ka qenë gjithmonë më e fortë se ajo e shumë kafshëve të tjera. Bijtë e Posejusit, perëndia e deteve, ushqeheshin me qumështin e kafshës së tij të shenjtë, kalit.

Fjalët kyçe: -Dhembshuri -Aventura -Durim -Liria -Qëllim -Udhëtimi -Pushtet.

Delfini: Fuqia e krijimtarisë

Ato janë krijesa të gjalla që janë të prirura për komunikim. Megjithatë, këto nuk janë vetëm krijesa të bukura që lahen në ujë, por edhe luftëtarë të mëdhenj që mbrojnë territorin e tyre dhe janë të pamëshirshëm me çdo pushtues dhe ndërhyrës. Për ata që dëshirojnë të bëhen një delfin, rekomandohet të mendoni për kuptimin e fjalëve të mëposhtme:

Fjalët kyçe: -Meditimi -Pozitiviteti -Muzikë -Komunikim -Strategji -Luajtshmëria.