Një granatë e pashpërthyer e vendosor pranë një lokali ka alarmuar policinë mëngjesin e sotëm.

Sipas raportimeve të para, granata është gjetur në Kombinat, në afërsi të një lokali

Mësohet se granata është e lidhur me një mekanizëm

Policia ka mbërritur në vendngjarje dhe ka rrethuar zonën

Pritet shpërthimi i telekomanduar.