Zgjedhjet për Bashkinë e Tiranës edhe pse kishin garë me dy kandidatë më 30 qershor, Erion Veliaj i PS dhe Arben Skenderaj i Bindjes Demokratike, duket se rezultati nuk ka për të patur surpriza.

Sipas të dhënave të KQZ nga numërimi i 451 kutive nga 919 që janë në total në Tiranë, rezulton se, Erion Veliaj ka fituar: 73, 706 vota.

Ndërsa, Arben Skenderaj ka ftuar vetem : 4854 vota.