Fluturimi me avion shpesh shihet si një përvojë luksoze, udhëtim që dërgon pasagjerët nëpër botë me shpejtësi dhe rehati po pse jo edhe me siguri të plotë për shëndetin dhe jetën.

Sidoqoftë, një fluturim duket se është kthyer në një përvojë të frikshme kur pasagjerët vunë re një akrep duke zvarritur përgjatë një rafti për bagazhet mbi kokat e tyre.

Përveçse përvojë luksi, udhëtimi me avion duket edhe si një eksperiencë e mirë argëtimi pasi mund të serviren ushqime dhe pije për pasagjerët.

Një imazh i momentit u kap në telefon nga njëri prej pasagjerëve të tmerruar dhe u postua në mediat sociale duke shkaktuar zemërim tek komentuesit.

Imazhi, i postuar në llogarinë Instagram @PassengerShaming, aktualisht ka grumbulluar 7,309 “pëlqime”.

Image