Krymeinistri Rama këtë fundjavë ka inspektuar punë e kryera nga qeveria në qarkun e Korçës.

Pas inspektimit të punimeve në konviktin e Universitetit tê Korçës, pasditen e sotme kreu i ekzekutivit është ndalur në Maliq ku ka inspektuar punimet e kryera në ndërtimin e rrugës hyrëse, amortizimi i së cilë! ishte kthyer në një problem për banorët dhe vizitorët e kësaj zone.

Ky unvestim është kryer në kuadër të projektit të kombëtar Rilindjes Urbane.

Postimi i plotë:

Korçë, Maliq – Rruga hyrëse e Maliqit, nga një rrugë gropash, ferr shumëvjeçar për drejtuesit e mjeteve, drejt përfundimit si një rrugë me standarde optimale në vazhdën e Rilindjes Urbane të Maliqit?

#Shqipëriaqëduam☀??
#Bashkiaqëduam?. (Lexo.al)