Kryeministri Edi Rama foli sërish për takimin me Presidentin Trump gjatë asamblesë së OKB-së, por nuk pranoi që të bënte më shumë komente pas debateve që shoqëruan publikimin e fotos.

Është bërë shumë debat për foton tuaj me Presidentin Trump, ishte një foto ceremoniale apo pati edhe një takim?
Unë e kam shpjeguar, kemi pasur një bashkëbisedim të shkurtër në atë format dhe kaq

Në raport me Shqipërinë cili qëndrimi i Presidentit Trump?
“Albania is doing really good” (Shqipëria po bën vërtetë mirë)

Si e kuptuar ju këtë?
Përkthejeni këtë, nuk besoj se ka dy kuptime

Është edhe një mbështetje edhe për Edi Ramën si kryeministër i Shqipërisë?
Mos ta bëjmë këtë sallon si kafene fshati, pasi nuk besoj se shtojmë vlerë në këtë bisedë