Joelle, është vajza nga martesa e pare e moderatorit të njohur Alban Dudushit dhe siç shihet në foton e mëposhtem ajo tashmë është bërë një zonjushë e vërtetë.

Foton e ka publikuar në rrejetet sociale bashkëshortja e Albanit, moderatorja Bieta Sula ndërsa shkruan përkrah saj “Alban Dudushi me 2 shoqet e veta më të ngushta”.

Joelle ka mbaruar këetë vit klasën e nëntë, madje në minimaturën e saj është shoqëruar nga i ati.