Sipas asaj që ka publikuar “Tuttosport”, gazetë torineze shumë pranë Juventusit, gjatë momentit të zëvendësimit, Cristiano Ronaldo ka përdorur këtë shprehje teksa po dilte nga fusha e blertë dhe po kalonte pranë trajnerit Maurizio Sarri: “Porra caralho!”.

Një shprehje e krahasueshme në italisht me “che cazzo!”, ose nëse e themi në gjuhën shqipe, edhe pse në mënyrë vulgare “vari k…”! Një ofendim jo për trajnerin, po e thënë ndoshta edhe në moment nervozizmi që gjërat nuk po i ecin si do të donte…