Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot avionin që do i bashkohet kompanisë ‘Air Albania’ dhe që do të mbulojë fluturimet nga Rinasi për në aeroportet e Italisë.

Pas “Lasgushit” që mbulon Stambollin, është përzgjedhur “Migjeni” për të mbuluar Italinë.

Pas këtij lajmi, të shumta kanë qenë komentet nga qytetarët. Disa e pyesin nëse do të ketë avionë me emrin e politikanëve shqiptarë si “ Berisha, Kryemadhi apo Basha”.