Xheison Bafti është vogëlushi që rrëmbeu zemrën e publikut.

Vogëlushi u bë i njohur në emisionin e ‘Në Kurthin e Piter Pan’ dhe për faktin pasi ai s’mund të shqiptojë dot shkronjën ‘K’.

Pasi u shpreh se ‘Janë shumë të mira taramelet se çokallatat të prishin dhëmbët’ Xheisonit i nglei nofka ‘Taramelja’e Piter Panit.

Dhe ditën e sotme Alketa ka vendosur ti bëjë një suprizë Xheisonit duke i shkuar në fshatin e tij Mushqeta. Nga video e publikuar nga moderatorja në Instastory shohim që ajo ka takuar dhe gjyshen tij.

Por se çfarë ndodh më shumë moderatorja e lë suprizë.