Stuhia e fuqishme e erës nuk shkuli dhe rrëzoi vetëm pemët në kryeqytet, por ‘fluturuan’ edhe tjegullat, ndërsa është shembur hyrja e shkallës së një pallati në rrugën ‘Medar Shtylla’ te Komuna e Parisit.

Pamjet janë dërguar në redaksinë e Shqiptarja.com nga një qytetar, i cili thotë se policia dhe bashkia nuk i përgjigjen thirrjes së tij për ndihmë. “Ranë krejt tullat dhe tjegullat që ishin në pjesën e shkallës” shkruan ai.